Lena Hall ny VD för Projektledarhuset

Lena Hall är från och med den 17 januari 2022 ny VD för Projektledarhuset AB. Lena är rekryterad internt i företaget och var innan förvärvet från Raksystems ledamot i företagets styrelse.

”Det är en stor glädje att tillsammans med våra mycket kompetenta och kvalificerade medarbetare få fortsätta resan att utveckla Projektledarhusets verksamhet till att bli en del av Raksystems segment Project Services”, säger Lena Hall.

Projektledarhusets tidigare VD Örjan Kjellström har den den 17 januari 2022 utsetts till Sverigechef och VD för Raksystems AB som är en del av Raksystems Group.

”Nu tar vi ännu ett steg mot att bli Nordens ledande aktör för utveckling av välmående fastigheter. Vi har tillsammans en fantastisk möjlighet som företagsgrupp att växa ännu starkare. Utnämningen av Lena är en viktig pusselbit i det kommande utvecklingsarbetet”, förklarar Örjan Kjellström.

För mer information kontakta:
Örjan Kjellström, VD Raksystems AB, +46 8 588 919 10, orjan.kjellstrom@raksystems.se
Lena Hall, VD Projektledarhuset AB, +46 8 588 919 56, lena.hall@projektledarhuset.se

Raksystems – Bäst i Norden – varje dag!
Raksystems Groups syfte är att hjälpa och bistå fastighetsägare, och andra aktörer i bygg- och fastighetsbranschen, att hålla byggnader i gott och välmående skick för att på så vis främja brukarnas, ägarnas och miljöns välbefinnande. Vi arbetar aktivt med hållbarhet i alla våra tjänster för att minska miljöpåverkan från byggnader och vi uppmuntrar våra kunder till att göra bättre val.

Raksystems grundades 1989 och vi är idag mer än 600 medarbetare i Finland och Sverige. För mer information, vänligen besök www.raksystems.com.

Sök på hemsidan

Stäng